Aanpassingen vanaf 7-3-22

Versoepelingen coronamaatregelen


 
De overheid heeft de coronamaatregelen versoepeld en dat heeft ook gevolgen voor Zwembad Olympia. We mogen weer volledig open, het corona toegangsbewijs hoeft niet meer gecontroleerd te worden, mondkapjes zijn niet meer verplicht en de 1,5m regel vervalt. In onderstaande mail lees je meer informatie over wat dit betekent voor zwemles, aquasporten en recreatiefzwemmen.
 
 
DOELGROEPEN en RECREATIEFZWEMMEN
 
- Reserveren / online ticket kopen blijft
Wil je komen vrijzwemmen in het weekend? Dan koop je online je ticket!  
Voor de aquasporten zijn de losse tickets online te koop. Wil je een proefles voor een aquasport of voor het ouder en kindzwemmen? Boek dan online een losse les.
Tickets reserveren kan via ons reserveringssysteem, dit vind je HIER op onze website.
Let op: wil je reserveren voor het oefenzwemmen met je kind op zaterdag en zondag, dit valt samen met het recreatiefzwemmen. Maak dan de reservering via ‘Recreatiefzwemmen’ à ticket abonnementhouder.
Heb je een badenkaart, dan kun je voor recreatiefzwemmen ook reserveren onder ticket abonnementhouder.
 
- Uitzondering op het reserveren vanaf 7-3-2022
- Abonnementhouders fiftyfit hoeven niet meer te reserveren.
- Abonnementhouders ouder en kindzwemmen hoeven niet te reserveren voor de les en kunnen komen op hun vaste dag en tijd. (let op: wil je recreatiefzwemmen in het weekend, dan moet je online tickets reserveren)
- Abonnementhouders en rittenkaarthouders hoeven niet meer te reserveren voor het banenzwemmen.
 
- Abonnementen
Abonnementen voor fiftyfit en ouder en kindzwemmen worden weer geactiveerd. Dit betekent dat de fiftyfit abonnementen verlengt worden met de tijd dat deze niet gebruikt konden worden. De ouder en kind abonnementen worden vanaf maart weer afgeschreven via automatische incasso.
 
 
ZWEMLES 


Bad 1 t/m 4 C
Om iedereen meer ruimte te geven tijdens het afdrogen en aankleden in de grote kleedkamers zal er vanaf 7 maart wat veranderen bij de zwemles.
Bij de start van de zwemles scan je de zwempas bij de zuil. Door het kleine draaipoortje kan je kind zelf doorlopen naar de grote kleedkamers. Vanuit de kleedkamers worden de kinderen 5 minuten vóór de zwemles opgehaald en naar het bad gebracht. Zorg dus dat je kind op tijd aanwezig is voor de zwemles. Het makkelijkste is als het de zwemkleding al aan heeft, omdat ouders voorafgaand aan de zwemles niet mee de kleedkamers in gaan.
Na de zwemles worden de kinderen teruggebracht naar de grote kleedkamers. Een paar minuten voor het einde van de zwemles mag per kind 1 persoon naar de kleedruimte gaan om te helpen met afdrogen en aankleden. Op de deuren van de kleedkamers staan de kleuren van de bandjes en de baden, zodat je weet in welke kleedkamer je kind teruggebracht wordt.
 
Bad 0
De kinderen van bad 0 (rode bandje) gaan naar binnen bij de kleine kleedkamers. Dit zijn de kleedkamers aan de kant van de horeca. Je scant de pas bij de zuil en loopt daarna naar een kleedkamers aan de rechterzijde. De kinderen wachten in de gang met kluisjes aan de rechterzijde tot de zwemonderwijzer de groep komt halen. Na de zwemles worden de kinderen ook weer teruggebracht in deze gang en kan per kind 1 ouder helpen met afdrogen en aankleden.
 
 
Horeca, kleedruimtes, douches, toiletten, kluisjes
De horeca is weer geopend. Alle kleedruimtes, douches, toiletten en kluisjes kunnen weer gebruikt worden.Heb je een vraag, stel hem gerust via infozwembaden@waalwijk.nl.

Deze informatie is gemaild op 2-3-2022. Heb je geen mail ontvangen, laat het ons weten via infozmembaden@waalwijk.nl of 0416-683555


 
 

 

Cookie instellingen