Coronamaatregelen

 

Nieuwe maatregelen zwembad Olympia vanaf 15-1-22


De overheid heeft de coronamaatregelen versoepeld en dat heeft ook gevolgen voor Zwembad Olympia. In onderstaande mail leest u de aanpassingen. We mogen weer volledig open al blijft er een 1,5m maatregel gelden. Iedereen vanaf 18 jaar mag alleen naar binnen met een geldig coronatoegangsbewijs + ID. Daarnaast moet iedereen van 13 jaar en ouder een mondkapje dragen.
 
Zwemles gaat weer naar 45 en 90 minuten
De zwemlessen gaan weer terug naar de oude tijden. De duur van de zwemles is ook weer 45 of 90 minuten. De zwemlestijd vindt u in de zwemapp. Mocht u twijfelen bel of mail gerust.
Ouders mogen nog niet mee naar binnen helaas. Zet uw kind af bij de deur, daar scannen we de zwempas. Omkleden van de kinderen gebeurt nog in het recreatiebad. Om hierbij te helpen mag u 5 minuten voor het einde van de les naar binnen met coronatoegangsbewijs + ID en mondkapje.
 
Fiftyfit en ouder en kindzwemmen
We zijn blij dat we weer mogen starten met de fiftyfit en ouder en kind lessen. Deze zijn nog wel op basis van reservering, dit omdat door de 1,5m regel beperkte aantallen mogelijk zijn. Hierdoor is uw abonnement nog niet geldig.
 
1.5 m regel en reserveren blijft verplicht!
Door de 1,5m regel zijn beperkte aantallen mogelijk voor sommige activiteiten.
Reserveren blijft verplicht bij Zwembad Olympia.
Tickets reserveren kan via ons reserveringssysteem, dit vindt u HIER op onze website.
Let op: wil u reserveren voor het oefenzwemmen met uw kind op zaterdag en zondag, dit valt samen met het recreatiefzwemmen. Maak dan de reservering via ‘Recreatiefzwemmen’ à ticket abonnementhouder.
Heeft u een abonnement of badenkaart, dan kunt u voor bijvoorbeeld banenzwemmen ook reserveren onder ticket abonnementhouder.
 
Douches, toiletten, kluisjes en grote kleedkamer gebruik
De douches, toiletten en kluisjes kunnen weer gebruikt worden. De grote kleedkamers blijven voorlopig nog gesloten, met uitzondering voor het ouder en kind zwemmen.
Omkleden van de zwemleskinderen blijven we doen in het recreatiebad.
 
Horeca
De horeca is helaas nog niet geopend. Ook tijdens de zwemlestijden is dit geen wachtruimte.
Dit betekent dat ouders buiten de accommodatie moeten wachten helaas.


 

Bovenstaande is gemaild op 15-1-22. Geen mail gehad? Laat het ons weten!
______________________________________________________________________________________ 


 
 

 

Cookie instellingen