GEEF JE MENING!

Zwembaden Olympia en Zidewinde willen verbeteren!
 
Jaarlijks trekken de zwembaden Olympia en Zidewinde samen gemiddeld zo’n 200.000 bezoekers (de maanden van sluiting buiten beschouwing gelaten). De gemeente Waalwijk vindt de zwembaden als sportvoorzieningen erg belangrijk en onderzoekt daarom hoe haar inwoners de zwembaden beoordelen.
 
Veel inwoners van gemeente Waalwijk behaalden in het gemeentelijke zwembad hun zwemdiploma. Voor sommigen was dat de start van een leven lang zwemplezier en actieve deelname aan een zwemsport. Anderen brengen vrijwel nooit een bezoek aan Zwembad Olympia of Zwembad Zidewinde. Om te weten wat er beter kan en hoe ieders zwemervaring en bezoek aan de zwembaden zo aangenaam mogelijk kan worden, voert de gemeente nu een onderzoek uit. Doel is om in beeld te brengen wat zwemmers en niet-zwemmers vinden van het overdekte Zwembad Olympia in Waalwijk en het openluchtzwembad Zidewinde in Sprang-Capelle.
 
Kans op een sportpakket
De digitale vragenlijsten zijn te vinden via de linkjes hieronder.
KLIK HIER voor de enquête van zwembad Olympia
KLIK HIER voor de enquete van zwembad Zidewinde


Omdat het om twee verschillende zwembaden gaat, zijn er twee vragenlijsten. Iedere inwoner mag de vragen beantwoorden, ook niet-zwemmers. Er staat iets tegenover: voor elke ingevulde vragenlijst wordt 1 m² regenwoud gered, door een donatie aan World Land Trust. Ook maakt iedereen die meedoet aan het onderzoek kans op een sportpakket ter waarde van € 250,-. Het invullen van de vragenlijsten kan tot en met eind juni en gebeurt helemaal anoniem.
 
Uitkomsten vergelijken
Een soortgelijk onderzoek wordt gelijktijdig in andere gemeenten uitgevoerd en ook in Vlaanderen. Dat geeft de mogelijkheid de uitkomsten te vergelijken en van andere zwembaden te leren. De uitkomsten van de enquête worden in de loop van de zomer verwacht.

Het invullen van de enquête is makkelijk en duurt ongeveer 10 minuten. Help jij mee om de zwembaden te verbeteren?
Alvast bedankt voor je tijd!


 
Cookie instellingen