Kijkweek, proef- en diplomazwemmen, kledingzwemmen, vakantiecursus

In onderstaand bericht informeren wij over de kijkweek, proef-, diploma- en kledingzwemmen, het oefenzwemmen en de vakantiecursus.
 
 
Kijkweek
Zwembad Olympia had voor komende week, vanaf maandag 29 november weer de kijkweek gepland. Deze mag helaas door de coronamaatregelen niet door gaan. In deze fase is het team van de zwembaden continu aan het zoeken naar mogelijkheden om de dienstverlening aan alle gasten te verbeteren, zonder dat we afbreuk doen aan de richtlijnen voor het coronavirus. Gelukkig blijkt uit de reacties die wij hebben gekregen van klanten dat dit op prijs wordt gesteld.
 
De kijkweek die gepland stond van 29 november t/m 4 december komt dus te vervallen. Voor vragen over de voortgang van de zwemles - met name richting het diplomazwemmen – kun je een afspraak maken om de zwemonderwijzer van je kind telefonisch te spreken. Geef dit aan door een mail te sturen met de naam, zwemniveau,  en zwemlesdag van je kind. De zwemonderwijzer kiest in tegenstelling tot vorig jaar zelf zijn/haar moment om terug te bellen.
 
Zwemt je kind in bad 0,1,2,3 en heb je toch vragen over de voortgang, mail dan ook gerust je vraag of meld je even bij de receptie.
  
Vragen aan de coördinatoren
Het is nog steeds mogelijk om een van de coördinatoren te spreken over de voortgang van je kind. Dit kan gewoon, je mag altijd binnenlopen, maar het is ook mogelijk om via infozwembaden@waalwijk.nl een afspraak in te plannen met Gerben of Isabella.
Heb je vragen doe dit dan ook gewoon.
 
Wanneer hoor je of je kind mag diplomazwemmen?
Je krijgt tijdens het telefoongesprek nog niet definitief te horen of je zoon of dochter mag diplomazwemmen. Dit wordt in de zwemles van 11 t/m 17 december bepaald. Mocht je kind niet aanwezig in de zwemles, bijvoorbeeld door verplichte quarantaine, maar wel alle scores op voldoende hebben staan, dan nemen wij contact met je op!
                                                       
Proef en diplomazwemmen
De eerder gecommuniceerde datum van het proefzwemmen komt te vervallen. Het proefzwemmen wordt gedaan in de laatste zwemles voor het diplomazwemmen.  
Zoals de maatregelen nu zijn mag er bij het diplomazwemmen geen publiek aanwezig zijn. Mocht dit wijzigen brengen we je hier later weer van op de hoogte. Het diplomazwemmen staat gepland op zaterdag 18 december en worden afgenomen tussen 13.30 en 17.30uur op volgorde van A naar C.
 

 
Kleding zwemmen
Het kleding zwemmen staat gepland van 29 november t/m 11 december.
Tijdens deze lessen is het de bedoeling dat «Voornaam» met kleding aan zwemt. Dit doen wij om de kinderen alvast te laten wennen aan het diplomazwemmen. Van je kind verwachten wij dat hij/zij tijdens de les het volgende aan heeft bij de start van de les:
 
Kinderen in bad 0, 1 en 2:
Badkleding, shirt of blouse met lange mouwen.
 
Kinderen in bad 3:
Badkleding, shirt of blouse met lange mouwen en lange broek met knoop en rits (pyjamabroek en legging zijn niet toegestaan).
 
Kinderen in bad 4A:
Badkleding, shirt of blouse met lange mouwen, lange broek met knoop en rits (pyjamabroek en legging zijn niet toegestaan), en schoenen*.
 
Kinderen in bad B:
Badkleding, shirt of blouse met lange mouwen, lange broek met knoop en rits (pyjamabroek en legging zijn niet toegestaan), en schoenen*.
 
Kinderen in bad C:
Badkleding, shirt of blouse met lange mouwen, lange broek met knoop en rits (pyjamabroek en legging zijn niet toegestaan), schoenen* en regenjack.
 
* Hieronder een voorbeeld van de schoenen die toegestaan zijn met het diploma zwemmen. De plastic variant is te koop voor € 5,- aan de receptie.
Surfschoentjes, balletschoentjes, sandalen en Crocs zijn niet toegestaan.

 
Oefenzwemmen
Het oefenzwemmen kan gelukkig wel nog steeds. Dit is nog steeds op zaterdag van 13.00 tot 14.00uur en op zondag van 10.00 tot 12.00uur. Je kunt tijdens het oefenzwemmen samen met je kind komen oefenen. Op deze tijden zijn altijd zwemonderwijzers aanwezig om met je mee te kijken en advies te geven. Kinderen kunnen voor deze oefenzwemtijd hun kaartjes reserveren als abonnementhouder.
 
Vakantiecursus
In de kerstvakantie 27 december t/m 7 januari geven wij weer een zwemcursus. Deze cursus zal gegeven worden op maandag woensdag en vrijdagochtend. 3 dagen lessen van 1 uur, voor de niveaus 2 t/m C (blauw tot en met ZILVER). U kunt zich hiervoor opgeven via onderstaande link vanaf 13 december, let op VOL = VOL.  https://zwemmen.waalwijk.nl/Membership/Overview  (inschrijven kan echt pas vanaf 13-12-21)
Op  7 januari is er dan nog een extra diploma zwemmoment voor de kinderen die deze week hebben gezwommen.
Met spetterende groet,

 Bovenstaande is gemaild op 23/24 nov 2021. Geen mail ontvangen? Laat het ons weten!
Cookie instellingen