Openingstijden

Oefenzwemmen

  • zondag
  • 10:00 - 12:00
  • Alle baden
Zit uw kind op les in zwembad Olympia of staat hij/zij ingeschreven voor de les? Dan krijgt u de gelegenheid om samen met uw kind extra te komen oefenen.Dit is voor uw kind gratis, een ouder of begeleider betaalt het normale entreetarief. Voor het Oefenzwemmen hoeft u zich niet aan te melden Vergeet niet de zwemleskaart van uw kind mee te nemen! Tijdens oefenzwemmen is het dragen van zwembandjes NIET VERPLICHT. Na het oefenzwemmen is het dragen van de zwembandjes wel verplicht.

Uw kind mag Oefenzwemmen op zaterdag van 13.00 tot 14.00 uur en op zondag van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens het oefenuur op zaterdag en zondag is het duikzeil/doorzwemgat in het water aanwezig. Op zondagen is het duikzeil om 10.30 uur aanwezig.
Op zaterdag kunt u oefenzwemmen in het doelgroepenbad en het recreatiebad, op zondag in alle baden (let op: wedstrijdbad vanaf 10.30uur).
Op woensdag kunt  u oefenzwemmen in het recreatiebad van 13.00 tot 14.00 uur. Let op: hier mag je niet duiken!

Tijdens het Oefenzwemmen is altijd een instructeur(trice) aanwezig om u en uw kind waar nodig aanwijzingen te geven. U hoeft geen drijvertjes mee te nemen. Zwembad Olympia is ruim voorzien van de benodigde middelen die u tijdens het oefenuur mag gebruiken.