Openingstijden

Aquatherapie

  • dinsdag
  • 12:30 - 13:30
  • Recreatiebad
  • Instructeur: Anne
Zwembad Olympia en Fysiotherapie Elegance uit Waalwijk werken vanaf februari 2011 samen aan een beweegprogramma speciaal voor mensen met een chronische ziekte en/of handicap. Onder de naam Aquatherapie kunnen mensen met o.a. parkinson, reuma, diabetes, obesitas, hernia’s en spierziekten, hart- en vaatziekten, aandoeningen aan de ademhalingsorganen en het chronisch vermoeidheid syndroom, onder professionele therapeutische begeleiding verantwoord bewegen in de verschillende baden van zwembad Olympia.

Maatwerk en in groepsvorm
Mensen met een chronische aandoening en/of handicap zoals een hernia, reuma, obesitas of diabetes moeten vaak het gevoel van bewegen en tegelijkertijd het sociale aspect van het samen sporten missen. Aquatherapie biedt precies dit! Daarbij wordt er ook rekening gehouden met individuele klachten. U krijgt een training aangeboden die voor u op maat is gemaakt en die u in groepsvorm kunt uitoefenen.

Lesdagen

Dinsdag en donderdag middag voor vragen neem contact op met de receptionisten van zwembad Olympia 0416-638555 of infozwembaden@waalwijk.nl