Openingstijden

Zwemles

  • dinsdag
  • 15:45 - 19:00
  • Alle baden
  • Instructeur: Gerben

MOTIVATIE - Aansluiting bij de leef- en denkwereld van het kind
Wij willen kinderen op een kindvriendelijke manier leren zwemmen. Veiligheid en veelzijdigheid staan hierin centraal. Ons streven is ieder kind zoveel mogelijk te stimuleren binnen zijn of haar mogelijkheden. Bij ons wordt modern zwemonderwijs gegeven door deskundige zwemonderwijzers die regelmatig meegaan in het water.

ZWEMPLEZIER – Water is het leukste speelgoed
Water is leuk! Je wordt er nat van, je kunt er leuke spelletjes in doen en je kunt er lekker in zwemmen! Dat gevoel willen wij uw kind meegeven. Daarvoor zijn bepaalde vaardigheden nodig. Wij proberen zoveel mogelijk aan te sluiten bij de leef- en denkwereld van uw kind. U vindt dat dan ook tijdens de zwemlessen terug bij het aanbieden van de oefenstof. Hierbij wordt gebruik gemaakt van leuk en leerzaam materiaal, zodat uw kind veel plezier beleeft tijdens het leren zwemmen.

ZWEMVEILIGHEID – Je vrij voelen in het water
Wij vinden het belangrijk dat uw kind zich geheel vrij in het water voelt. Daarvoor leert het op verschillende manieren met water omgaan. Vaardigheden, als het onder water gaan, ademhaling, drijven, wenden en keren, springen, voortbewegen en het gekleed zwemmen, worden uw kind op speelse wijze vroegtijdig aangeleerd