Paswijzer

De PasWijzer is een pas voor mensen met een laag inkomen. Met de PasWijzer kun je bijvoorbeeld gratis lid worden van de bibliotheek of naar een voorstelling in De Leest. Ook kun je jouw PasWijzer-tegoed inzetten om te gaan zwemmen bij Zwembad Olympia en Zwembad Zidewinde!

Nieuw digitaal systeem
Vanaf 1 februari 2022 is er een nieuw digitaal systeem voor de PasWijzer. De oude, fysieke passen zijn per 1 januari 2022 komen te vervallen en dus niet meer geldig. Daar is de digitale pas voor in de plaats gekomen. 
Vanaf nu kun je jouw PasWijzer-tegoed via de website paswijzer.waalwijk.nl activeren. Het aanbod bestaat met name uit culturele, aducatieve en sportieve activiteiten. Wil je meer informatie over de nieuwe werkwijze en een uitgebreide instructie waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe het digitale systeem van PasWijzer werkt, ga dan naar waalwijzer.nl/paswijzer

Zwemmen met de PasWijzer
Bij Zwembad Olympia kun je jouw tegoed inzetten voor banenzwemmen, recreatiefzwemmen, zwemles, eigenlijk voor alles wat we aanbieden.
Bij Zwembad Zidewinde kun je jouw tegoed inzetten voor banenzwemmen en recreatiefzwemmen.

Je laat de PasWijzer QRcode scannen bij de balie, de medewerker kijkt of er voldoende tegoed is en haalt het te betalen bedrag van je tegoed af. Daarna kun je aan de gekozen activiteit deelnemen. Is er te weinig tegoed, dan betaal je het restant bedrag bij.

Zwemles
Heb je een PasWijzer en wil je een kind opgeven voor zwemles? Ga dan naar de balie van Zwembad Olympia en schrijf je kind in. Na inschrijving komt je kind op de wachtlijst en zodra er plaats is krijg je een oproep om te starten met zwemles.

Als je kind start met zwemlessen kan er een vergoeding aangevraagd worden voor JeugdFondsSport. Je vult hiervoor een formulier in aan de balie bij het zwembad. Na goedkeuring van deze aanvraag word de zwemles betaald door JeugdFondsSport. Dit is alleen voor kinderen t/m 17 jaar, voor het A en B diploma (inclusief inschrijfkosten en pasje).
Wil je C halen, dan betaal je de zwemleskosten met het PasWijzer.
Ben je 18 jaar of ouder, dan kunnen de zwemleskosten ook met je PasWijzertegoed worden betaald.
Heb je niet meer voldoende tegoed, dan kun je het resterende bedrag bijbetalen aan de balie bij het zwembad.

Informatie PasWijzer        

Cookie instellingen