Aquasporten

Bij zwembad Olympia  kunt u deelnemen aan diverse aquasporten zoals Aquapower, Aquarobics en Aquavaria.
Bewegen in water is vrijwel geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, zwemvaardigheid of lichamelijke conditie.  

U kunt dus kiezen uit diverse activiteiten maar het belangrijkste in deze keuze is : wat voelt prettig, wat is leuk, welk tijdstip past bij u. Het sporten in water kent meerdere voordelen! Door de weerstand van het water blijft u beter in balans, u hoeft niet bang te zijn om te vallen en het geeft steun. Daartegenover is de weerstand van water een uitstekende, natuurlijke kracht om tegen te werken, waardoor u onder andere kunt werken aan kracht, uithoudingsvermogen en algemene of specifieke conditie. De opwaartse druk zal u ook helpen in het vloeiender bewegen, wat uw flexibiliteit ten goede komt.
Tijdens de aquasportlessen wordt iedereen uitgedaagd in zijn of haar mogelijkheden. Daarom bieden wij in onze les verschillende soorten uitdagingen. Wij zijn er voor om het beste uit u te halen, door fit en gezond bewegen!

Al onze instructeurs zijn specifiek geschoold voor het lesgeven in diverse Aquasporten en hebben hiervoor de benodigde certificeringingen. Daar zijn we trots op! Schroom dus niet om hun aan te spreken over welke les het beste bij u past en welke uitdaging u het beste kunt aangaan.

Met spetterende groet,

Team Olympia

 

Vrijblijvend meer informatie?

Cookie instellingen