Extra zwemcursus

We bieden extra zwemcursussen/privélessen aan in vakantieperiodes. De extra lessen zijn alleen bedoeld voor zwemleskinderen van zwembad Olympia en bieden uw kind de mogelijkheid om tijdens de aangeboden periode extra te werken aan zijn of haar zwemvaardigheden.


    
Meivakantie 2024

Geen Extra zwemcursus in de meivakantie maar Privélessen. 

Zwembad Olympia biedt normaal gesproken in schoolvakanties de extra zwemcursus aan.
Na meerdere geslaagde rondes kiezen we ook deze vakantie voor extra Privélessen. 


Lestijden en kosten
De lestijden vind je vanaf 8 april 7.00u in de webshop terug. Daar kun je meteen inschrijven voor een privéles.
De kosten voor de privéles zijn €25,-. (normaal € 40). De les duurt 30 minuten waarbij je als ouder aan de badrand de les mee volgt.
Er mag maar 1 privéles les per kind worden ingekocht in deze 2 weken.
 
Aanmelden
Aanmelden kan vanaf maandag 8 april om 07.00u online via deze link: (https://zwemmen.waalwijk.nl/Membership/Overview). LET OP: VOL = VOL!
Je kunt je zoon of dochter niet telefonisch of per e-mail aanmelden. Neem voor meer informatie contact op met de receptie via infozwembaden@waalwijk.nl of telefonisch via (0416) 683 555.

 
Informatie zwemvorderingen
Heb je vragen over de vorderingen van je kind of wil je andere zaken omtrent de zwemles bespreken? Dan kun je te allen tijde contact opnemen met de coördinatoren van de zwemlessen Gerben van Dijk en Isabella Jansen. Stel je vragen en loop tijdens de zwemlessen bij hen binnen. Gerben en Isabella vind je in het kantoor tegenover de receptie. Zij zijn daarnaast te bereiken via infozwemles@waalwijk.nl of telefonisch (0416) 683 555. 


Klik HIER om naar de webshop te gaan.


 
 .  .  .
 


 

Meer informatie over onze zwemlessen?