Horeca Zwembad Olympia

Ontdek de gezellige horeca gelegenheid met gratis WIFI en gratis Wait om te wachten terwijl uw kind zwemles volgt of even na te genieten van het zwemavontuur.

Wait: dé digitale leesmap
In de horeca van Zwembad Olympia heb je via de app van Wait altijd gratis jouw favoriete tijdschriften en lees- en luisterboeken bij de hand! Geniet van een momentje voor jezelf in de horeca.

Kies bewust lekker in de Gezondere Sportkantine van Zwembad Olympia
Bij Zwembad Olympia vinden we het belangrijk dat iedereen kan sporten in een gezonde omgeving. We willen dat ons horeca-aanbod daar bij past. We zijn daarom trots op de verschillende nieuwe en gezonde producten die we aanbieden naast ons al bestaande aanbod. We mochten zelfs het predikaat Zilveren Sportkantine ontvangen! Zo kan iedereen dat fitte gevoel na het sporten langer vasthouden!

We hebben bijvoorbeeld heerlijk vers fruit. Zo vers als het maar kan, van de beste kwaliteit. Dat zie je en dat proef je! Neem jij vandaag een appeltje of een peer? Moeilijk kiezen! Aanbod kan wisselen.

Vers uit de vriezer: Boerderijs. Gemaakt van echte melk, volle yoghurt, verse room en fruit. Alles 100 procent biologisch en met alleen natuurlijke ingrediënten. Een bewuste keuze was nog nooit zo lekker!

We serveren verschillende smaken smoothies, een lekker groot glas vol vitamines! Verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken.
Ook stimuleren we water drinken en hebben we een water tappunt in de horeca en in de hal van het zwembad.
Ons aanbod verandert verder. We bieden ook de keuze tussen bruin- of witbrood, we hebben naast chips ook popcorn en er is keuze uit wel 6 soorten gezondere repen!
Zo zetten we in op een uitgebreider en gezonder aanbod. Want… Gezond sporten, gezond eten! Zo kan iedereen dat fitte gevoel na het sporten langer vasthouden.

“Zwembad Olympia werkt volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezonde keuze de makkelijke keuze.
Ieder jaar brengen wij het aanbod van onze kantine in kaart met de Kantinescan en rapporteren we de uitkomst aan de directie."

   
           

Meer info arrangementen