Drie keer direct door steekproef!

Zwembad Olympia komt drie keer direct door steekproef heen

Half januari werd Zwembad Olympia weer gecontroleerd door de Nationale Raad Zwemveiligheid. 

Het zwembad en de medewerkers voldoen aan alle eisen van de organisatie. De licentie om de Nationale Zwemdiploma’s uit te geven is dan ook verlengd. Zwembad Olympia komt als eerste zwembad in Nederland voor de derde keer op rij direct door de steekproef heen. Hier zijn we ontzettend trots op!
 
Sportwethouder John van den Hoven is hier net zo trots op: “In het waterrijke Nederland is het ontzettend belangrijk dat iedereen goed kan zwemmen. In Waalwijk nemen wij dat erg serieus. Wij zetten alles op alles om de zwemlessen voor zowel de kinderen als de ouders tip top te regelen. Of het nu gaat om het niveau van onze zwemonderwijzers, omgaan met coronamaatregelen en alles wat daartussen zit. Het is dan ook fijn dat ons harde werken beloond wordt en Zwembad Olympia het eerste zwembad in Nederland is dat drie keer op rij meteen door de kwaliteitscontrole komt.”
 
Bij Zwembad Olympia kunnen kinderen het enige echte Zwem-ABC halen. Als ouder weet je dat de zwemlessen en het zwemdiploma aan strenge eisen voldoen. Hiermee leggen we samen de basis voor een leven lang zwemplezier en zwemveiligheid. Wil je meer weten over de zwemlessen? Kijk dan op de website.