Extra zwemcursus

Extra zwemcursus in de week van 18 t/m 21 juli
Verbeter in een recordtijd je zwemvaardigheden!
 
 
In de week voor de zomervakantie organiseert zwembad Olympia een extra zwemcursus.
De kinderen zwemmen in deze week 4 dagen (maandag t/m donderdag) een les van 1 uur. De kinderen werken intensief aan de zwemvaardigheden van het Zwem ABC. Heeft je kind nog moeite met een of meerdere vaardigheden? Dan is de extra zwemcursus de ultieme manier om deze in een recordtijd te verbeteren! De cursus wordt aangeboden aan zwemleskinderen van zwembad Olympia die in bad 2 (blauw bandje), 3 (geel bandje), 4A (oranje bandje) en in de B/C les  zitten. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.
 
Lestijden en kosten
De zwemcursus vindt plaats in week 29 (18 t/m 21 juli). De lessen vinden plaats in de middag. Er zijn 3 tijdsblokken deze blokken liggen tussen 15.30 en 18.45uur.
In deze week bestaat nog de mogelijkheid om je vaardigheden te verbeteren zodat je nog wordt uitgenodigd voor het diplomazwemmen. Dit is eventueel op zaterdag 23 juli in de ochtend.
 
De kosten bedragen € 55,00
 
Aanmelden
Aanmelden kan vanaf maandag 4 juli online via deze link: (https://zwemmen.waalwijk.nl/Membership/Overview). Je kunt je zoon of dochter niet telefonisch of per e-mail aanmelden. Neem voor meer informatie contact op met de receptie via infozwembaden@waalwijk.nl of telefonisch via (0416) 683 555.
 
Informatie zwemvorderingen
Heb je vragen over de vorderingen van je kind of wil je andere zaken omtrent de zwemles bespreken? Dan kun je te allen tijde contact opnemen met de coördinatoren van de zwemlessen Gerben van Dijk en Isabella Jansen. Stel je vragen en loop tijdens de zwemlessen bij hen binnen. Gerben en Isabella vind je in het kantoor tegenover de receptie. Zij zijn daarnaast te bereiken via infozwemles@waalwijk.nl of telefonisch (0416) 683 555. 
 
Cookie instellingen