Kinderfeestje

Iets te vieren en heb je zin in een superleuk feestje? Dan ben je bij Zwembad Olympia aan het goede adres!
Reserveer een privéfeestje, kom discozwemmen of vier feest tijdens het vrijzwemmen met je vriendjes en vriendinnetjes!

Meer informatie vind je hieronder. Reserveer tijdig!
Is iets toch niet helemaal duidelijk of wil je informeren of een datum vrij is? Bel of mail met de receptie: 0416-683555 of infozwembaden@waalwijk.nl 

Kinderfeest tijdens discozwemmen op vrijdagavond of tijdens recreatiefzwemmen op vrijdagmiddag of zaterdagmiddag 

Je hebt de keuze uit 3 arrangementen:
1) Frietjes met een snack, onbeperkt ranja en een cadeautje voor de jarige € 10,75 p.p. 
2) arrangement 1 uitgebreid met zakje chips en waterijsje € 14,10 p.p. 
3) arrangement 1+2 uitgebreid met een snoepzak € 16,60 p.p. 
(prijzen zijn geldig in 2023)

De kinderfeestjes op vrijdagavond met discozwemmen eten voorafgaand aan het zwemmen. Voor elk gereserveerd kinderfeestje staat er een tafel gedekt in de horeca. Je kan hier eventueel ook cadeautjes uitpakken als je dat leuk vindt! De kinderen mogen vanaf 18.30uur omkleden en gaan discozwemmen.

Let op: Tijdens het discozwemmen is minimaal zwemdiploma A vereist, zwembandjes zijn niet toegestaan, ook niet als je al een zwemdiploma hebt. In juli en augustus is er geen discozwemmen bij Zwembad Olympia.

Wil jij je feestje vieren op vrijdagmiddag? Het recreatiefzwemmen is van 15.00-17.00uur. Daarna kun je frietjes eten om 17.15uur of 17.30uur in de horeca. Reserveer je een feestje, dan dekken we natuurlijk een tafel voor jou! Hier kun je eventueel ook de cadeautjes uitpakken als je dat leuk vindt.

Wil jij je feestje vieren op zaterdagmiddag? Dan kun je ervoor kiezen om voor óf na het zwemmen te eten.
Het recreatiefzwemmen is van 14.00-15.30uur, dus je kan frietjes eten als lunch, óf je eet frietjes om 15.45uur na het zwemmen. Reserveer je een feestje, dan dekken we natuurlijk een tafel voor jou! Hier kun je eventueel ook de cadeautjes uitpakken als je dat leuk vindt. 


Mochten er kinderen komen met bijvoorbeeld een glutenvrij dieet of andere allergiën/wensen, dan horen wij dit graag vooraf zodat we daar rekening mee kunnen houden!
Boek je arrangement 2 of 3, dan kun je tijdens je kinderfeestje zelf bepalen op welk tijdstip je de chips/ijsjes/snoepzak afhaalt bij de horecamedewerker.

Voor reserveren of informatie kun je contact opnemen met de receptie van zwembad Olympia 0416 683555 of infozwembaden@waalwijk.nl. We adviseren tijdig te reserveren!
We hebben leuke uitnodigingen die je zelf kunt invullen, vraag ernaar tijdens het reserveren!
Ouders die hun kinderen willen begeleiden zijn van harte welkom om een drankje te nuttigen in het sportcafé van het zwembad. Van hieruit heb je zicht op het recreatiebad. Je kan eventueel zelf ook meezwemmen, badkleding is dan wel verplicht en je betaalt het normale entree tarief. 

 

Privéfeestje: Je eigen poolparty met al je vriendjes en vriendinnetjes!

Wil je het recreatiebad tijdens je feestje helemaal voor jezelf, dan is dit HET feestje voor jou!
Het arrangement kost € 325,00 en is inclusief onbeperkt ranja, wat lekkers, frietjes met saus en een snack p.p. (max. 20 kinderen), Voor ieder extra kind rekenen wij € 10,75
Uiteraard is er ook een lifeguard aanwezig om toezicht te houden.

Een poolparty kan op zaterdag en zondag (reserveer tijdig, vol = vol):

- Op zaterdag: 15.30uur ontvangst met ranja en wat lekkers, cadeautjes uitpakken, van 16.00-17.30uur zwemmen en daarna frietjes eten in de horeca van 17.45-18.30uur (je kan eventueel ook na het zwemmen cadeautjes uitpakken natuurlijk).
- Op zondag: 13.00uur ontvangst met ranja en wat lekkers, cadeautjes uitpakken, van 13.30-15.00uur zwemmen en daarna frietjes eten in de horeca van 15.15-16.00uur (je kan eventueel ook na het zwemmen cadeautjes uitpakken natuurlijk).
Wil je liever om 13.00uur lunchen met frietjes en daarna zwemmen, dan is dit in overleg ook mogelijk.

We hebben leuke uitnodigingen die je zelf kunt invullen, vraag ernaar tijdens het reserveren!

Let op: in juni 2023 is een privéfeestje op zondag niet mogelijk. In juli en augustus 2023 is een privéfeestje op zaterdag en zondag niet mogelijk. 


Zwembad huren zonder eten en drinken
Wil je alleen het bad huren, maar geen arrangement afnemen? Dat kan ook in overleg!

Dit kost € 178,40 per uur incl. lifeguard.Meer info arrangementen

Cookie instellingen