Oefenzwemmen


Oefenzwemmen bij Zwembad Olympia
Zit uw kind op les in zwembad Olympia of staat hij/zij ingeschreven voor de les? Dan krijgt u de gelegenheid om samen met uw kind extra te komen oefenen.
Dit is voor uw kind gratis, een ouder of begeleider betaalt het normale entreetarief. Koop je ticket online (voor het Oefenzwemmen op zaterdag en zondag klik je op recreatiefzwemmen, omdat dit op dezelde tijd is) en vergeet niet de zwemleskaart van uw kind mee te nemen! Heb je nog geen zwempasje? Schaf deze dan eenmalig aan bij de receptie. Tijdens oefenzwemmen is het dragen van zwembandjes niet verplicht. Na het oefenzwemmen is het dragen van de zwembandjes wél verplicht.

Tijden
- Zaterdag 13.00-14.00uur in het recreatiebad en doelgroepenbad
- Zondag 10.00-12.00uur in alle baden

Tijdens het oefenzwemmen op zaterdag en zondag is het duikzeil/doorzwemgat in het water aanwezig. Op zaterdag hangt het in het doelgroepenbad, op zondag hangt het duikzeil (vanaf 10.30uur) in het wedstrijdbad.

Tijdens het Oefenzwemmen is altijd een instructeur(trice) aanwezig om u en uw kind waar nodig aanwijzingen te geven. U hoeft geen drijvertjes mee te nemen. Zwembad Olympia is ruim voorzien van de benodigde middelen die u tijdens het oefenuur mag gebruiken.

Is het nog vrijzwemmen na het oefenzwemmen? Blijf dan gerust zwemmen met uw kind! Na het oefenzwemmen is het dragen van zwembandjes verplicht voor kinderen zonder diploma.

Tickets kopen in de webshop
Koop je tickets HIER online bij recreatiefzwemmen.