Vakantiecursus

Naast de Bijspijkerlessen bieden wij tijdens de vakanties ook extra zwemcursussen aan. De vakantiecursussen zijn alleen bedoeld voor zwemleskinderen van zwembad Olympia en bieden uw kind de mogelijkheid om tijdens de vakantie extra te werken aan zijn of haar zwemvaardigheden.

Meivakantie
Wanneer:
- Week 18 2022 : Maandag 2 mei, woensdag 4 mei en vrijdag 6 mei.
 
Tijd: tijdsblokken van 60 min tussen 9.00-12.00uur
Voor kinderen in bad: 2, 3, 4A, B en C
Kosten: € 45,-  
Inschrijven: alleen online mogelijk via de link:
https://zwemmen.waalwijk.nl/Membership/Overview

(inschrijven mogelijk vanaf zaterdag 23-4-22)

Heeft u interesse om uw kind te laten deelnemen aan de vakantiecursus? Dan kunt u hem/haar aanmelden via het reserveringssysteem van zwembad Olympia. Heeft u vragen? Dan kunt u uiteraard terecht bij de coördinatoren van het zwembad: Gerben van Dijk en Isabella Janssen. Zij zijn te bereiken via mail infozwembaden@waalwijk.nl of telefonisch via 0416 68 35 55. U mag ook altijd tijdens de zwemles bij het kantoor aankloppen. 
(Telefonisch of per mail inschrijven is niet mogelijk. VOL = VOL)

 
Informatie zwemvorderingen
Heb je vragen over de vorderingen van je kind of wil je andere zaken omtrent de zwemles bespreken? Dan kun je te allen tijde contact opnemen met de coördinatoren van de zwemlessen Gerben van Dijk en Isabella Jansen. Stel je vragen en loop tijdens de zwemlessen bij hen binnen. Gerben en Isabella vind je in het kantoor tegenover de receptie. Zij zijn daarnaast te bereiken via infozwemles@waalwijk.nl of telefonisch (0416) 683 555. 

Reserveren kan alleen via het reserveringssysteem (let op: klik het juiste bad aan!)
Klik HIER om naar het reserveringssysteem te gaan.


 
 .  .  .
 


 

Meer informatie over onze zwemlessen?

Cookie instellingen